Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En fin måte å få treningsmotivasjon på er å bruke smarttelefonen din.

Høsten nærmer seg og kanskje har du vært veldig aktiv i ferien og ønsker å fortsette med gode vaner når høsten setter inn. Eller du har vært skikkelig slapp i ferien og kjenner at nå skal det bli godt å komme i gang. Hvordan gå frem for å få motivasjon og treningshjelp?

Last ned en app.

Hvis du har en smarttelefon er det en enkel sak å gå inn på appstore å laste hjelpen rett inn på telefonen. Det finnes uendelig mange treningsapper, mange som er spesialisert på en øvelse, på styrke av ben, mage eller armer. Det finnes også mange som hjelper deg med kondisjonen.

Noen er ganske avanserte og den legger inn løperunden din, regner skritt, kaloriforbruk og du kan legge treningsøkten din rett ut på facebook eller andre sosialemedier. Men det er også mange gode apper som er enkle i bruk og som instruerer deg gjennom en fin treningsøkt. Det finnes hjelp til både kondisjon og styrke.

Hvordan finner jeg en god treningsapp?

Gå inn på appstore, og skriv ditt ønske i søkefeltet. Work out gir 238 treff, strength gir 556 treff, yoga gir 2111 treff, pushup gir 168 treff, trening gir 158 treff og cardio gir 679. Så det er bare å velge et ord, se gjennom noen av appene og velge en som er gratis(du kan gjerne betale for en app, men det er mange fine gratis apper også)

Forslag til gode treningsapper

Run Keeper, Nike training club, endomondo, daily yoga, learn pilates free. Prøv deg frem og se hvilke som passer deg best.
Tren hjemme med kyndig veiledning
Velg en som ser enkel ut å følge og som kan gi deg motivasjon. Vi er forskjellige og motiveres på forskjellige måter, finn den som ser mest tiltalende ut for deg. Last ned og begynn treningen.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke