Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Hvordan du finner frem?

Det finnes i dag mye sprett informasjon om sykkelstier på nettet. Det finnes på personlige blogger, facebook og flere nettsider. Turistkontorene kan hjelpe deg på terrengsykkelturer, men sjelden på fine stisykkelturer. Dette skyldes ofte at dette er en relativt ny aktivitet for den store massen, i motsetning til guider for gå og fjellturer. Sykkelstier har andre krav enn gåstier for at den skal være god.

Ny stisykkelguide for hele Norge

Trailguide.no er en ny nettside som bygges på dugnad dag for dag. I dag er det 117 stier som er lagt inn, i morgen sikkert 120. Denne siden sprer seg over hele Norge og det tar kun 5-10 minutter å legge inn en ny sti. Her legges det inn GPS spor, og du kan laste ned denne filen å legge inn på din GPS. Det er veiforklaring og kart for den som ikke har GPS, men GPS er det beste verktøyet.

Graderinger for turer

Enten man går turer, langrenn, alpinbakker, sykler tursykling eller stisykling graders stiene med fargekoder. Det er grønn som betyr enkel, blå betyr middels, rød betyr krevende og svart betyr ekspert.

Det kan være vanskelig for «ikke profesjonelle» å sette riktig gradering så les også teksten. For utforsykling vil graderingen vare annerledes beskrevet

Les mer om stisykling og turtips på http://tommymultisport.com/

Bilder med tilatelse fra http://www.merkehandboka.no/

trailguide

For terrengsykling på vedlikeholdt vei

Ta inn hele skjermen 08.09.2014 211847.bmp

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke