Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En herlig blanding av natur, adrenalin og glade mennesker.

Veko er en symbiose av adrenalin, sport, action, smil, godstemning og musikk og det lagt til en av Norges vakreste bygder.

Her er det bare å meske seg med sport fra tidlig morgen og avslutte med øl til kvelden, skryte om dagen til sine venner for så vandre i det store cirkusteltet for å se på imponerende dagens video fra alle sports arenaer. 

Siste uka av juni

Ekstremsportveko foregår på Voss siste uka i juni. Det samler rundt 20.000 tilskuere og 1200 deltagere. Det konkurreres i alt man kan tenke seg i luft, på vann og i fjell.

Det er Elvepadling, utforsykling, basejump, loangboard, freeride på ski, paragliding, klatring, fallskjermhopping med mere og hvert år kommer det nye morsomme konkuranser inn. Man kan også selv få oppleve mye av dette med å melde seg på "try out" der profesjonelle instruktører lar deg få prøve mye av dette. 

Det er også mange konkurranser som kombinerer idretter som Horgi ned. Der startes det med ski, over på utforsykkel og avslutter med elvepadling.

I tilegg er det turer, testing og kurs i alle varianter. Det er også mye gøy å se rundt om i hele Voss,  også for den som ikke sporter selv. På Prestgårdslandet ved Vannet i Voss sentrum er det en del show som mange møter opp på. 

Dagens video hver kveld

På kvelden er det premieutdeling i sirkustelt ved vannet og selvsagt dagens video. Dette er det store høydepunktet for mange. Den er mikset sammen på få timer fra alle arenaer i løpet av dagen, og satt sammen med deilig musikk.. Her stemningen hypet opp, og jubelen står i taket. Her kan man se seg selv og se prestasjoner som aldri er gjort før, og masse annet stor ekstremsport.

Fikk du ikke med deg Ekstremsportveko i år, kan vi anbefalle å få det med deg til neste år!

Her er det Beste fra dagens video 2014

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke