Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Vil du teste snøen i sommer?

Sneen om sommeren er mindre skredfarlig, og den er ofte myk og god. Det er som å kjøre ski i varmt smør! Og ikke minst, det er varmt i luften og du får veldig flotte synsopplevelser med grønn dal fra hvite topper.

Stå på sommerski i Norge

I Norge har vi tre sommer åpne skisentre. Folgefonna, Galdhøpiggen Sommerskisenteret og Stryn sommerskisenter. Alle sentere er prisgitt snøen fra vinteren så når de åpner og lukker varierer. Slutten av mai til ut juni har vært nokså vanlig!

Topptur i sommer

Det er også mange steder man kan gå toppturer. Jotunheimen er fantastisk med alt fra lette turer til mere tøffe prosjekter. Stryn tilbyr også mange flotte fjell, gjerne fra bilen. Sunnmøre, Narvik og Trømsø området har også fantastiske turer. Her er man mer avhengig av gode vintrer da man starter fra havhøyde.

Ski i Italia

Liker du å reise lengre så kan Stelviopasset i Italia tilby ski hele sommeren til vinteren begynner i Norge. Husk å ta med landeveissykkelen også, her kan du sykle 1600 hm motbakke!

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke