Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Mange aktive festivaler, vi gir deg oversikten.

Her er en oversikt på hvilke festivaler du kan få være aktiv, blir underholdt og være sosial samtidig

Det har blitt veldig mange festivaler og camper der du får utøve sport og friluftsliv med andre som har samme interesse. Mange oppdager også nye aktiviteter og får samtidig med seg den sosiale delen, ofte i kombinasjon med annen underholdning som musikk, foredrag og filmer.

Folven Sykkel og randonne festival

Folven Randonnee festival gir deltagerne mulighet til å være med på tur og kurs med ski eller brett på bena. Dette foregår i Stryn 15-18 mai. Festivalen har en intim ramme med mange typer kurs, turer og konkurranser der alle er samlet til felles måltider, filmer og fotofremvisninger. Mer på folven.no

7-9  August er det Folven Sykkel festival med fokus på sti, utfor, landevei og gruss sykling. Les mer her

High Camp

High Camp som er arrangert av sport magasinet Fri flyt siden 2001. Dette er en serie med topptur camper for ski og brett. Den største av de foregår på Turtagrø i mai med rundt 800 deltagere. Her er det turer, kurs, foredrag og musikk. De er også High Camp i Hemsedal i mars og Lyngen i april. Les mer her.

Fjellsportfestivalen

Fjellsportfestivalen i den aktive bygda Sogndal kommer 19-22 februar 2015. Her er det fokus på ski, brett, bre, snøsykling og isklatring. Her får du gå på mange kurs i snø og is. På kveldstid er det konserter, filmer, foredrag og annet moro. Les mer her.

Strynfestivalen

Strynefestivalen 6-8 juni er en nyvinning. Her er det fokus på ski og brett på sommerskisenteret, toppturer, stisykling, landeveissykling og kajakk. På kveldstid er det filmer og musikk. Denne festivalen har et meget stort potensiale med fjord, høye fjell, bre, vakker natur og lange tradisjoner på legendariske Folven camping. Les mer her.

Utflukt

Utflukt 19-22 juni er ikke en festival men en ren camp på terreng og stisykkel. Men den er verdt å nevne da den er størst i sin sjanger og har samme deilige stemning som man kan kjenne igjen fra festivalene. Les mer her.

Norsk fjellfestival

Norsk fjellfestival 6-13 juli foregår i fantastiske Åndalsnes i Rauma og er den største festivalen på fjell og friluftsliv. Rauma påstår de er verdens beste kommune for naturglade mennesker og de som har vært der kan kanskje skjønne det. De har et stort samarbeide med DNT og her er er det all aktivitet man kan tenke seg i fjell og fjord. Det er felles turer, kurs, føringer, foredrag, utstillinger, konserter og masse annet. Vinterversjonen er noe mindre og foregår 26-29 mars 2015. Les mer her.

Ekstremsportveko

Ekstremsportveko 22- 29 juni på Voss startet i 1998, og har utviklet seg enormt siden den tid. Her er det konkurranser i forskjellige ekstremsporter, men har med tiden også fått mange nybegynner og videregående kurs i mange varianter. Man kan også prøve ut mange sporter av dyktige instruktører. Det er i dag 1200 deltagere fra hele verden og 20.000 tilskuere til konkurransene og konsertene. Les mer her.

Våt moro

Våt moro 9-13 juli i vakre Florø på vestlandskysten er en nyvinning som på kort tid har blitt veldig populær. Her får rundt 500 deltagere være sammen om det meste av aktiviteter på og i vann. 1200 andre er tilskuere eller deltar på de mange konsertene. Les mer her.

Vinjerock

Vinjerock på Eidsbugarden i Vang 17-20 juli, er en musikk festival som også har utviklet seg til å bli veldig stor på friluftsliv aktiviteter. I kanten av Jotunheimen har man all muligheter til å gå på fjellturer, opp på topper, ut på bre, padle og klatre. Det er også en populær multisportkonkurranse der. Les mer her.

Fjellfilmfestivalen

Fjellfilmfestivalen 12-14 september på Gjendesheim, er en annen festival som har utviklet seg utover det opprinnelige konseptet. Her vises det masse friluftsliv og sports filmer i tillegg til foredrag og kurs. Med på kjøpet kan du delta på stisykling, toppturer, klatring, fjellturer, padling, rafting, juving, fisking, multisport med mere. Les mer her.

X2 Festivalen

X2 festivalen i fantastiske Sunmørsalpene foregår i mars, dato for 2015 er ikke kommet ennå. I områdeene rundt ørsta og Volda har man mulighet for ski, padling, luftstsport, skate og loangboard. Også her kan man kose seg med filmer og musikk på kveldstid. Les mer her.

Det er selvsagt mange mindre festivaler og camper enn dette. Et google søk kan gi deg aktivitets opplevelser i forbindelse med dine andre interesser enten det er filmer, musikk, litteratur, kunst og mange andre uttrykksformer!

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke