Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Menn som trener seg ned i vekt, får det bedre i senga.

En studie fra St Vincent's University Hospital i Dublin, viser at overvektige menn som trener og går ned i vekt får et bedre sexliv. I denne studien så man at testosteronnivået til menn som trente økte proporsjonalt med antall kilo de gikk ned. Dette kan ha en positiv innvirkning på sexylyst og sexliv. 

Økt testosteronnivå med livsstilsendring

Studien ble gjennomført i Dublin, der man fulgte opp 900 menn med en gjennomsnittsalder på 54 år som deltok et forebyggingsprogram for diabetes. Mennene ble delt inn i 3 grupper der en tredel av dem ble bedt om å endre livsstilen sin med kosthold og 150 minutter trening hver uke. En annen tredel ble gitt medisin (metformin) mens den siste tredelen fikk placebo.

De to gruppene som inntok medisin og placebo fikk ingen endring i sitt testosteronnivå. Men gruppen som gjennomførte en livsstilsendring fikk en økning i testosteronnivået sitt.

Forskerne påpeker at lave testosteronnivå er vanlig blant overvektige menn før de får diabetes. Videre sier de at det er viktig å oppmuntre overvektige menn med lave testosteronnivå å prøve å redusere vekt gjennom en endring i kostholdet og trening.

En reduksjon i kroppsvekt gav 50 % mindre sjanse for lave testosteronnivå.

Studien konkluderte med at testosteronnivået gikk opp proporsjonal med at midjemål og antall kilo gikk ned. I tillegg til en minsket risiko for diabetes, fikk mennene også et bedre sexliv. Med bedre sexliv menes økt sexlyst, bedre ereksjon og bedre sædkvalitet.

Artikkelen er hentet fra Trening.no

Kilde: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2164921/Men-hit-gym-shed-middle-aged-spread-boost-bedroom.html#ixzz228XFn0E8

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke