Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
cathrine

Cathrine Borchsenius

Cathrine er utdannet cand.scient/klinisk ernæringsfysiolog ved det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo, og har erfaring fra flere av landets sykehus og legesentre.

Cathrine er gründer og daglig leder av www.Bramat.no og www.SunnOgSprek.no, og jobber dessuten som konsulent/rådgiver innen ernæring.

Cathrine er kjent fra livsstilprogrammet "Sunt og Godt" på TV2, der hun har vært programleder og ekspert i flere sesonger. Cathrine er også en hyppig brukt ekspert både i aviser, blader og på ulike nettsteder.

Cathrine har lang erfaring innen ernæring på nett, og har som mål at www.Bramat.no skal bli landets største, mest seriøse og mest omfattende nettsted innen mat og helse.

Cathrine har skrevet flere bøker, blant annet: Tren deg sprek, spis deg slank, God mat på en Tirsdag, Mer, muskler mindre fett, Spis deg frisk, 7 slankekurer som garantert virker, og Lev lettere. Hun har også skrevet om ernæring i flere lærebøker.

Cathrine skriver også livsstilsbloggen brahverdag.no

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.lise

Lise von Krogh

Lise er ernæringsbiolog (cand.scient./MSc.) fra Universitet i Bergen og har blant annet erfaring fra farmasøytisk industri, medie- og PR-bransjen, foredragsvirksomhet, undervisning samt oppbygning og drift av nettsteder innen ernæring.

Lise er en av kreftene bak www.BraMat.no og er med på å utvikle nettsiden videre, skriver artikler og bidrar til driften av nettsiden.

Lise er en dyktig og etterspurt foredragsholder, som holder foredrag for studenter, bedrifter, helsepersonell og andre. Hun er ernæringsfaglig rådgiver for næringsmiddelbransjen og jobber særlig med matmerking, regelverk og næringsberegning av resepter.

Lise jobbet i mange år som Høgskolelektor i ernæringsfag ved Atlantis Medisinske Høgskole. I dag underviser hun som frilanser for bachelorstudenter ved Norges Helsehøgskole Campus Kristiania. Hun har dessuten vært med på å skrive bøker som Ernæringsleksikon, 7 slankekurer som garantert virker, og spis deg frisk.

Lise skriver matbloggen lisevonkrogh.wordpress.com - Enkelt, sunt og godt

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.therese

Therese Fostervold Mathisen

Therese er utdannet ernæringsfysiolog (institutt for ernæring, medisinsk fakultet, UiO) med mastergrad i idrettsernæring (Norges Idrettshøyskole og Loughborough University, England). Hun er også helse og treningsterapeut fra Norges Idrettshøyskole. I perioden 2014-2018 jobber hun som doktorgrads-stipendiat ved Norges Idrettshøyskole, der hun studerer effekten av en ny behandlingsmetode for spiseforstyrrelser (www.nihfakt.blogspot.no).

Therese driver sitt eget foretak, Thema Nutrition, hvor hun yter tjenester som kostholdsveiledning, kurs og foredrag, samt artikkelproduksjon.

Utover interesser for sunn kost og vektregulering, brenner Therese for idrettsernæring. Hun har en bakgrunn som aktiv idrettsutøver i både lagidrett og individuell idrett på høyt, nasjonalt nivå. Styrketrening, fitnessrelatert trening og kost er hennes personlige interesser!

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.isabel

Isabel Helen Christoffersen

Isabel jobber i dag som personlig trener og ernæringsfysiolog hos SATS Sarpsborg. I tillegg jobber hun selvstendig som personlig trener, ernæringsfysiolog, foredrags- og kursholder for enkeltpersoner, bedrifter og idrettslag.

Bachelor i idrettsvitenskap med spesialiseringen innen Fysisk Aktivitet og Helse, Norges Idrettshøgskole. Tittel: Fysisk aktivitet- og helserådgiver.
Bachelor i Ernæring, Atlantis Medisinske Høgskole. Tittel: Ernæringsfysiolog
Personlig Trener, Norges Idrettshøgskole
Treningsveileder, Norges Idrettshøgskole
Kostholdsveileder, Norges Idrettshøgskole
Testleder på laboratorium innen Cardiopulmonal exercise testing (CPET).
Gruppetreningsinstruktørhelene

Helene Høimyr

jobber som personlig trener, instruktør og foredragsholder på Sats Majorstua og Sats Bislett. I tillegg jobber hun som lærer i videregående skole.

Mastergrad i muskelfysiologi fra Universitetet i Oslo Tittel; M.Sc Muscular Physiology.

Bachelor i molekylærbiologi fra Universitetet i Oslo
Tittel; Molekylærbiolog.

Personlig Trener; Norges Idrettshøyskole
Treningsveileder; Norges Idrettshøyskole
Kostveileder; Norges Idrettshøyskole
Spinninginstruktør
Gruppetreningsinstruktør

Driver nettsiden www.kunnskapsriktrening.com
Kontakt; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.erik arnesen

Erik Arnesen

har mastergrad i samfunnsernæring og jobber til daglig som rådgiver i LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke. Han er i tillegg medlem av Nasjonalt råd for ernæring og har sin egen blogg: sunnskepsis.wordpress.com.vegard

Vegard Lysne

er klinisk ernæringsfysiolog utdannet ved Universitetet i Bergen. I løpet av studiene startet han opp nettsiden www.friskogfunksjonell.no, hvor han og flere har publisert en rekke artikler.

Etter endt studie jobbet Vegard ett år ved hjerteavdelingen på Haukeland Universitetssykehus, som forsker tilknyttet seksjon for preventiv kardiologi. Fra høsten 2015 startet han som doktorgradsstipendiat ved Universitetet i Bergen.

Ved siden av jobb er Vegard aktiv på volleyballbanen, hvor han fungerer som spillende trener for Nyborg volleyballklubb 2 i 1.divisjon.Annonse:
Annonse: