En kjempeenkel spagettisaus laget av bakte, gode rotgrønnsaker. Bønner er proteinkilden og gjør sausen vegetarisk.
Kolin er et viktig næringsstoff som først ble anerkjent som essensielt i 1998. Kolin spiller en stor rolle i kroppen vår, men mange får likevel ikke i seg nok gjennom kostholdet.
Har du noen ganger lurt på hvorfor du kan få lyst på søtsaker etter at du har spist deg stappmett på middag?
Lyst på noe søtt og godt, som inneholder både bær og mørk sjokolade? Da bør du teste ut disse!
Gå for de største boksene hvis du vil ha mest mulig fisk og ikke så mye saus.
Hva velger du hvis du kan velge mellom speltbrød og brød laget av hvetemel? Mange velger speltbrød. Kanskje fordi de tror det er sunnere, eller kanskje bare fordi spelt høres mer spennende ut?
Enkel middag til mange: langpanne quesadillas for hele familien! Med sprø tortillaer og deilig smeltet ost blir dette garantert en ny favoritt hos både små og store.
Hvis du har lyst til å gjøre noe litt ekstra ut av fastelavnsbollene i år, bør du teste ut denne oppskriften her.
Tang og tare kan inneholde mye jod. Men hvor mye blir tatt opp i kroppen vår? Og hvor mye forsvinner når det tilberedes som mat?
Pasta alle vongole er en pastafavoritt fra det sørlige Italia! Her kan du bruke vongoloskjell, eller hjerteskjell.