• Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk
  • Tester
  • Næringsstoffer
  • Matvarer
  • Livsstil
  • Helse
  • Barn
  • Gravide
  • Faktaark
  • Oppskrifter
      • Back
      • Menyer
      • Frokost
      • Lunch/kvelds
      • Mellommåltid
      • Middag
  1. Forsiden
  2. Kosthold

Kosthold

Kosthold

Grillspyd med breiflabb

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 17. juli 2022

Luksusfisk som minner om hummer.

Bramat tester müsli- og nøttebarer

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 04. juli 2022

Seier til nøttebarene.

Får vi i oss for mye miljøgifter fra fisk?

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 01. juli 2022

Ny nytte- og risikovurdering av fisk i norsk kosthold.

Bramat tester iskaffe

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 24. juni 2022

Sunnere å drikke vanlig kaffe!

Hvordan kan vegetar- og vegankost gjøres helsefremmende?

Detaljer
Skrevet av: Lars Thore Fadnes, Helle Margrete Meltzer, Christine Henriksen, Erik Kristoffer Arnesen, Gry Hay
Publisert 14. juni 2022

 Mulig å spise sunt og balansert med et plantebasert kosthold.

Bramat tester gourmetpølser

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. juni 2022

Et bedre valg enn grill- og wienerpølser.

Bramat tester ketchup

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 31. mai 2022

Mye tomat i vinnerne, lite i taperne.

BBQ Kylling bowl

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 20. mai 2022

Salatbowl med saftig, grillet kyllingfilet glasert med en asiatisk bbq-saus.

Bramat tester sjokolademelk

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 12. mai 2022

Stor forskjell på sukkerinnhold.

Fargestoff som brukes i mat, godteri og tannpasta blir forbudt.

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 04. mai 2022

Flere land forbyr nå tilsetningsstoffet titandioksid.

Bramat tester glutenfrie knekkebrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 26. april 2022

Bra med fiber i testens vinnere.

Grillet focaccia med laks og mango

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 22. april 2022

Griller du focaccia kan du fylle det nygrillede brødet med masse snadder!

Kan fasteimitasjon bremse aldring?

Detaljer
Skrevet av: Inge Lindseth, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert 19. april 2022

Ulike former for faste kan være en ny måte å angripe behandlingen av kroniske sykdommer på.

Bramat tester rundstykker

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 13. april 2022

Mange rundstykker ser grovere ut enn de egentlig er.

Nå er vitamin D-nivåene våre på det laveste

Detaljer
Skrevet av: Veronica Nagelsen
Publisert 10. april 2022

Fra oktober til april er ikke solen sterk nok til at huden vår kan produsere vitamin D.

Bramat tester musli

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 28. mars 2022

Stor forskjell på sukker- og fiberinnhold.

Tacosalat med kylling

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 25. mars 2022

Frisk og fargerik tacosalat med revet kylling, avokado og bønner.

Bramat tester leverpostei

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 14. mars 2022

Sjekk innholdet av lever og tilsetningsstoffer.

Lavkarbobrød

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 09. mars 2022

Med nøtter, frø og egg lager du dette spennende og energirike brødet helt uten mel.

Bramat tester grovbrød

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 01. mars 2022

Taperne er bare halvgrove.

Bakt havregrøt med blåbær

Detaljer
Skrevet av: Cathrine Borchsenius, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc/Cand.scient. klinisk ernæring)
Publisert 22. februar 2022

Perfekt start på dagen!

Bramat tester frokostblandinger

Detaljer
Skrevet av: Bramat.no
Publisert 20. februar 2022

Styr unna taperne!

Energidrikker er en trussel mot barns og unges tannhelse

Detaljer
Skrevet av: Elisabeth Lind Melbye, Klinisk ernæringsfysiolog og forsker ved Regionalt odontologisk kompetansesenter i Rogaland, førsteamanuensis ved UiS
Publisert 17. februar 2022

Unges forbruk av helseskadelige energidrikker uten næringsverdi vokser eksplosivt.

Hva vet vi egentlig om ultraprosessert mat?

Detaljer
Skrevet av: Paula Varela-Tomasco, seniorforsker Nofima, professor NMBU, Svein Halvor Knutsen, seniorforsker Nofima og leder for GreenPlantFood, Dagbjørn Skipnes, seniorforsker Nofima, Ida Synnøve Grini, seniorrådgiver Nofima, master i samfunnsernæringnnsernæring
Publisert 10. februar 2022

Fremstillingsmetode og innhold av råvarer avgjør om maten er sunn eller ikke.

Underkategorier

Oppskrifter Antall artikler:  420

Menyer Antall artikler:  2

Middag Antall artikler:  294

Frokost Antall artikler:  45

Lunch/kvelds Antall artikler:  25

Mellommåltid Antall artikler:  47

Matvarer Antall artikler:  233

Næringsstoffer Antall artikler:  112

Faktaark Antall artikler:  17

Tester Antall artikler:  539

Side 9 av 61

  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
https://bramat.no/produkter/grotmiks/

Siste fra bramat.no

Frosne grønnsaker – ofte bedre næringsinnhold enn ferske!

Kosthold

Omega-3 kan redde liv. Det er på tide at vi sier det høyt!

Ekspertinnlegg

Bramat tester knekkebrød

Tester

10 øvelser på 10 minutter med Funkygine

Webtrening styrke

Ungdom som spiser frokost får bedre karakterer

Helse

Enkel epleterte med salt karamell

Mellommåltid

Bramat

  • Kosthold
  • Oppskrifter
  • Helse
  • Medlemsklubb
  • Logg inn
  • Søk

Sunn & Sprek

  • Sprek
    • Trening
    • Tips
    • Oppskrifter
    • Registrer
    • Logg inn
© BraMat AS 2011 - 2025
  • Personvern og Informasjonskapsler
  • Kontakt