Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Du er nå inne på vår medlemsklubb Sunn&Sprek. Registrer deg/logg inn, og få gratis tilgang til treningsvideoer, treningsplaner, oppskrifter, tips og råd.

Tren 3 ganger i uken frem til sommeren!

Vi setter i gang et 6 ukers prosjekt der vi utfordrer deg til å trene tre økter i uken. Hver uke frem til sommeren legger vi ut tre nye treningsøkter med våre flinke instruktører. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg i Bramat.no sin medlemsklubb, så får du tilgang til alle disse komplette treningsøktene. HELT GRATIS! Følg oss gjerne på Facebook også der vi vil legge ut ukentlige utfordringer, konkurranser, og og heiarop.

Logg inn

Her har vi samlet treningsvideoer (webtrening) der du kan trene yoga, pilates eller stretching sammen med en av våre instruktører. Alle våre instruktører har lang erfaring med yoga og pilates. Dette er trening som gir påfyll for både kropp og sjel.

Pilates gjør deg myk og smidig, og gir en sterk coremuskulatur, god holdning, og mindre vondter og skader. Yoga gjør deg myk og sterk på samme tid, og kan gi deg en deilig ro i en travel hverdag. Hvis du ikke har trent disse treningsformene før, er det på tide å teste det ut nå.

Oppskrifter