cathrine

Cathrine Borchsenius

Cathrine er utdannet cand.scient/klinisk ernæringsfysiolog ved det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo, og har erfaring fra flere av landets sykehus og legesentre.

Cathrine er gründer og daglig leder av www.Bramat.no og www.SunnOgSprek.no, og jobber dessuten som konsulent/rådgiver innen ernæring.

Cathrine er kjent fra livsstilprogrammet "Sunt og Godt" på TV2, der hun har vært programleder og ekspert i flere sesonger. Cathrine er også en hyppig brukt ekspert både i aviser, blader og på ulike nettsteder.

Cathrine har lang erfaring innen ernæring på nett, og har som mål at www.Bramat.no skal bli landets største, mest seriøse og mest omfattende nettsted innen mat og helse.

Cathrine har skrevet flere bøker, blant annet: Tren deg sprek, spis deg slank, God mat på en Tirsdag, Mer, muskler mindre fett, Spis deg frisk, 7 slankekurer som garantert virker, og Lev lettere. Hun har også skrevet om ernæring i flere lærebøker.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.lise

Lise von Krogh

Lise er ernæringsbiolog (cand.scient./MSc.) fra Universitet i Bergen og har blant annet erfaring fra farmasøytisk industri, medie- og PR-bransjen, foredragsvirksomhet, undervisning samt oppbygning og drift av nettsteder innen ernæring.

Lise er en av kreftene bak www.BraMat.no og er med på å utvikle nettsiden videre, skriver artikler og bidrar til driften av nettsiden.

Lise er en dyktig og etterspurt foredragsholder, som holder foredrag for studenter, bedrifter, helsepersonell og andre. Hun er ernæringsfaglig rådgiver for næringsmiddelbransjen og jobber særlig med matmerking, regelverk og næringsberegning av resepter.

Lise jobbet i mange år som Høgskolelektor i ernæringsfag ved Atlantis Medisinske Høgskole. I dag underviser hun som frilanser for bachelorstudenter ved Norges Helsehøgskole Campus Kristiania. Hun har dessuten vært med på å skrive bøker som Ernæringsleksikon, 7 slankekurer som garantert virker, og spis deg frisk.

Lise skriver matbloggen lisevonkrogh.wordpress.com - Enkelt, sunt og godt

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.juma

Juma Iraki

Juma er en ettertraktet trener med bred erfaring og kompetanse innen trening og kosthold. Han har lang erfaring med å jobbe med alt fra mannen i gata til utøvere på toppidrettsnivå. Som trener er han opptatt av å bruke vitenskapelige metoder tilrettelagt for å innarbeide bærekraftige vaner. Varige resultater krever varige endringer. Han er sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøgskole og har en mastergrad i idrettsernæring fra Universitetet i Stirling. Han har også det prestisjetunge IOC diplomet i idrettsernæring.

Juma er en aktiv forsker og har muskelvekst og metabolisme som sine interesseområder. I tillegg er han reviewer for The International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism. Juma er en erfaren foredragsholder og underviser i fagene grunnleggende ernæring og idrettsernæring hos AFPT. Han er også kostveileder for Norges Judoforbund og jobber som rådgiver for Proteinfabrikken i Norge.

Webside: jumairaki.comisabel

Isabel Helen Christoffersen

Isabel jobber i dag som idrettslærer ved Askim Videregående skole. I tillegg jobber hun selvstendig som personlig trener, ernæringsrådgiver, foredrags- og kursholder for enkeltpersoner, bedrifter og idrettslag.

Hun er ei sprudlende og positiv jente som brenner for å fremme fysisk aktivitet og treningsglede. Ved hjel av god innsats på trening og små grep i kostholdet motiverer Isabel deg til å nå nye mål.

Hun har 11 års erfaring fra instruktørrollen og liker best de enkle, tøffe timene med høyt tempo, høy puls og det å kjenne litt på sine egne grenser. Tøye strikken og ut av komfortsonen. På trening med Isabel vil hun med sitt gode humør og positive vesen motivere og inspirere deg til topp innsats.

Utdanning

  • Bachelor i idrettsvitenskap med spesialiseringen innen Fysisk Aktivitet og Helse, Norges Idrettshøgskole.
  • Bachelor i Ernæring, Atlantis Medisinske Høgskole.
  • Praktisk pedagogisk utdanning, Universitet i Oslo
  • Personlig Trener, Norges Idrettshøgskole
  • Treningsveileder, Norges Idrettshøgskole
  • Kostholdsveileder, Norges Idrettshøgskole
  • Testleder på laboratorium innen Cardiopulmonal exercise testing (CPET).
  • Gruppetreningsinstruktør, Norges idrettshøgskole + SATS


helene

Helene Høimyr

jobber som personlig trener, instruktør og foredragsholder på Sats Majorstua og Sats Bislett. I tillegg jobber hun som lærer i videregående skole.

Mastergrad i muskelfysiologi fra Universitetet i Oslo Tittel; M.Sc Muscular Physiology.

Bachelor i molekylærbiologi fra Universitetet i Oslo
Tittel; Molekylærbiolog.

Personlig Trener; Norges Idrettshøyskole
Treningsveileder; Norges Idrettshøyskole
Kostveileder; Norges Idrettshøyskole
Spinninginstruktør
Gruppetreningsinstruktør

Kontakt; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.erik arnesen

Erik Arnesen

har mastergrad i samfunnsernæring og jobber til daglig som rådgiver i LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke. Han er i tillegg medlem av Nasjonalt råd for ernæring og har sin egen blogg: sunnskepsis.wordpress.com.vegard

Vegard Lysne

er klinisk ernæringsfysiolog utdannet ved Universitetet i Bergen. I løpet av studiene startet han opp nettsiden www.friskogfunksjonell.no, hvor han og flere har publisert en rekke artikler.

Etter endt studie jobbet Vegard ett år ved hjerteavdelingen på Haukeland Universitetssykehus, som forsker tilknyttet seksjon for preventiv kardiologi. Fra høsten 2015 startet han som doktorgradsstipendiat ved Universitetet i Bergen.

Ved siden av jobb er Vegard aktiv på volleyballbanen, hvor han fungerer som spillende trener for Nyborg volleyballklubb 2 i 1.divisjon.daniel

Daniel Bieniek

har en mastergrad (MSc) i Samfunnsernæring fra OsloMet. Han har spesialkompetanse innen matproduksjon, klima, og bærekraft. Han har også kompetanse om fullkorn og sammenhengen mellom inntak av fullkorn og tarmflora.

Daniel har tidligere jobbet som rådgiver i ernæring og bærekraft hos Animalia og som konsulent ved Avdeling for Ernæring, Sykehuset Telemark. Han er aktiv i den offentlige debatten med artikler for blant annet Bramat, NTFE, Tidsskrift for Den norske legeforening, Aftenposten og Dagbladet.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.