Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Hei, Vår femåring spiser havregryn med blåbærbiola til frokost hver ukedag.

(Helgene spiser han stort sett skive med kaviar). Er det en bra start på dagen? Han er en slank gutt, men har en mamma som sliter med vekten og en pappa som også legger lett på seg. Vi prøver å ha et sundt kosthold for oss alle sammen. Med vennlig hilsen Mari


Hei!

Havregryn med Blåbærbiola er en bra start på dagen for en femåring. Havregryn inneholder såpass mye fiber at det vil gi en fin metthetsfølelse og jevnt blodsukker utover dagen. Dette er viktig både for humør, overskudd og konsentrasjon. Biola inneholder som du sikkert vet gunstige melkesyrebakterier. Det er selvfølgelig mer sukker i Blåbærbiola enn i vanlig Biola, men så lenge det ikke blir altfor mye Biola er det helt greit. Hvis han i tillegg liker å drikke Biola, kan dere etterhvert vurdere å blande Biolamelk naturell med Biolamelk med smak.

Jeg syns det er veldig bra at dere er bevisst på hva gutten deres spiser, og at dere også prøver å skåne ham for å bli overvektig ettersom både mamma og pappa sliter litt med vekten. Så lenge dere er bevisst på at han får beveget seg nok, og at han spiser sunt og regelmessig, er veldig mye gjort.

Ønsker dere lykke til videre!

Beste hilsen Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke