Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

TEXT SIDE 2

Testresultater

Fiskeriet Krispi fiskepinner

fiskeriet-krispi_fiskepinner_av_fiskefilet

En av testens vinnere. Bra med fisk og lite salt.

terning6

Energi: 869 kJ (208 kcal)
Fett: 10 g
Mettet fett: 0,6 g
Umettet fett: 9,4 g
Karbohydrater: 18 g
Sukker: 1,1 g
Fiber: 0,8 g
Protein: 11 g
Salt: 0,7 g
Fisk: 64 %
Type fisk: Alaska pollock, sei, lysing
Produsent/distributør: REMA 1000

Findus Våre beste fiskepinner

findus-vare_beste_fiskepinner

En av testens vinnere. Bra med fisk og lite salt.

terning6

Energi: 818 kJ (195 kcal)
Fett: 7,7 g
Mettet fett: 0,6 g
Umettet fett: 7,1 g
Karbohydrater: 18 g
Sukker: 1,4 g
Fiber: 1,7 g
Protein: 12 g
Salt: 0,7 g
Fisk: 65 %
Type fisk: Alaska pollock
Produsent/distributør: Findus

Findus Fiskepinner glutenfri

findus-fiskepinner

En av testens vinnere. Bra med fisk.

terning6

Energi: 853 kJ (204 kcal)
Fett: 9,1 g
Mettet fett: 0,8 g
Umettet fett: 8,3 g
Karbohydrater: 17 g
Sukker: 0,5 g
Fiber: 0,8 g
Protein: 13 g
Salt: 0,96 g
Fisk: 65 %
Type fisk: Alaska pollock
Produsent/distributør: Findus

Findus Matlyst fiskepinner

findus-matlyst_fiskepinner

Greit innhold av fisk og salt.

terning5

Energi: 855 kJ (204 kcal)
Fett: 9,2 g
Mettet fett: 0,7 g
Umettet fett: 8,5 g
Karbohydrater: 18 g
Sukker: 0,3 g
Fiber: 0,8 g
Protein: 12 g
Salt: 0,8 g
Fisk: 61 %
Type fisk: Alaska pollock
Produsent/distributør: Findus

Xtra Fiskepinner

xtra-fiskepinner

Greit innhold av fisk og salt. Mer karbohydrater enn vinnerne.

terning4

Energi: 927 kJ (221 kcal)
Fett: 8,8 g
Mettet fett: 0,7 g
Umettet fett: 8,1 g
Karbohydrater: 21 g
Sukker: 0 g
Fiber: - g
Protein: 14,1 g
Salt: 0,55 g
Fisk: 60 %
Type fisk: Torsk
Produsent/distributør: Coop

Fiskepinner med sprø og gyllen panering

reitangruppen-fiskepinner_spro_gyllen_panering

Ok innhold av fisk. Litt mer salt enn vinnerne.

terning4

Energi: 853 kJ (204 kcal)
Fett: 9 g
Mettet fett: 0,5 g
Umettet fett: 8,5 g
Karbohydrater: 19 g
Sukker: 0,9 g
Fiber: 1,3 g
Protein: 11 g
Salt: 1 g
Fisk: 59 %
Type fisk: Hoki, sei, llysing, alaska polloc, torsk
Produsent/distributør: Reitangruppen AS

First Price Fiskepinner

first_price-fiskepinner

Ok innhold av fisk.

terning4

Energi: 835 kJ (199 kcal)
Fett: 8 g
Mettet fett: 0,7 g
Umettet fett: 7,3 g
Karbohydrater: 19 g
Sukker: 1,7 g
Fiber: 1,5 g
Protein: 12 g
Salt: 0,7 g
Fisk: 59 %
Type fisk: Alaska pollock
Produsent/distributør: Unil AS

Foto: Erik Helgeneset
Nøringsinnhold per 100 gEnergi, kJEnergi, kcalFett, gMettet fett, gUmettet fett, gKarbohydrater, gSukker, gFiber, gProtein, gSalt, gFisk, %Type fisk
Fiskeriet Krispi fiskepinner, REMA 1000 869 208 10 0,6 9,4 18 1,1 0,8 11 0,7 64 Alaska pollock, sei, lysing
Findus Våre beste fiskepinner, Findus 818 195 7,7 0,6 7,1 18 1,4 1,7 12 0,7 65 Alaska pollock
Findus Fiskepinner glutenfri, Findus 853 204 9,1 0,8 8,3 17 0,5 0,8 13 0,96 65 Alaska pollock
Findus Matlyst fiskepinner, Findus 855 204 9,2 0,7 8,5 18 0,3 0,8 12 0,8 61 Alaska pollock
Xtra Fiskepinner, Coop 927 221 8,8 0,7 8,1 21 0 - 14,1 0,55 60 Torsk
Fiskepinner med sprø og gyllen panering, Reitangruppen AS 853 204 9 0,5 8,5 19 0,9 1,3 11 1 59 Hoki, sei, llysing, alaska polloc, torsk
First Price Fiskepinner, Unil AS 835 199 8 0,7 7,3 19 1,7 1,5 12 0,7 59 Alaska pollock

Testen er utført av ernæringsfysiologer i Bramat. Opplysningen til testene hentes fra deklarert næringsinnhold og ingredienslisten på forpakninger vi kjøper inn i vanlige, norske butikker.

Når det er nødvendig henter vi inn ekstra informasjon fra produsentene i de tilfellene vi ser dette mangler på deklarasjonen.

Vi gjør oppmerksom at på at det kan forekomme avvik mellom deklarasjonen og faktisk innhold dersom produsentene nylig har foretatt endringer i produktene og ikke har oppdater forpakningen. Dette er en ukjent faktor vi ikke kan ta hensyn til og vi endrer ikke testen etter at den er publisert, ettersom vi forventer at deklarasjonen er korrekt.

Article Index

Annonse:
Annonse: