Foto: Svein Brimi

Mandag 26. Januar starter det opp! Konseptet jeg har vært med på å lage, og som jeg har tenkt til å prøve ut selv: Sunn&Sprek!

Endelig har vi lansert vårt nye webkurs med fokus på trening og sunn mat. Endelig har jeg et skikkelig verktøy som jeg kan anbefale til alle de som ønsker å bli sunnere, sterkere eller slankere. Eller alt sammen på en gang:-)

Og den største bonusen av alle: Endelig får jeg styrketreningprogrammer som hjelper meg til å variere treningen og trene mer effektiv enn hva jeg gjør i dag. Og i tillegg til dette får jeg pilatesvideoer og øvelser som jeg kan gjøre hjemme i min egen stue. Bedre kan det ikke bli!

Jo, vent litt: Jeg har faktisk muligheten til å bli litt flinkere til å variere middagene her hjemme. Ihvertfall hvis jeg lover meg selv at jeg skal lage alle rettene som jeg nå har lagt inn i Sunn&Sprek. Mange av dem er mine favorittretter som jeg har laget mange ganger før, men noen av oppskriftene har jeg bare testet ut et par ganger. For jeg som mange andre, har en lei tendens til å variere litt lite når det kommer til middagen.

Om dette innlegget er en slags reklame? Jepp!! Sunn&Sprek er virkelig noe jeg har lyst til å reklamere for, noe jeg er skikkelig stolt av, og noe jeg har skikkeligt trua på!

Og grunnen til at jeg har så troen, er at jeg vet at dette er det verktøyet jeg så gjerne skulle hatt i alle de årene som jeg har jobbet med kosthold, vekt og helse. Dette er løsningen for alle de som ønsker å få konkrete oppskrifter, tips, råd og treningsprogrammer slik at de kan bli sunnere, sterkere, og kanskje også litt slankere.

Et skikkelig bra team!

En annen grunn til at jeg virkelig har troen på Sunn&Sprek, er de jeg har med meg på laget:

Vibeke Lugg: En av de beste pilatesinstruktørene jeg kjenner. I tillegg er Vibeke et utrolig fint og behagelig menneske. Et sånt menneske som alle bør kjenne! En ordentlig god venninne! Vibekes pilates er variert og effektiv, og gir både sterkere kjernemuskulatur, flott holdning, god bevegelighet, mindre vondter og skader, og en herlig ro i sjelen. Ønsker du tips til hvordan du kan roe ned og bli flinkere til å glede deg over hver dag uten å hele tiden haste videre, gir Vibeke deg fine tips til mindfulness og avslapning.

Jørgine Haagensen: En flott, sterk (både inni og utenpå), og målrettet skjønnhet som har fått masse oppmerksomhet fordi hun har inspirert tusenvis av mennesker gjennom sine kule treningsvideoer på instagram der hun har over 153.000 følgere. Jørgines treningsprogrammer er morsomme og varierte, gir effektiv trening for hele kroppen, og er tilrettelagt både for hjemmetrening og trening på treningssenter. Ønsker du å utfordre deg selv mht spenst og styrke, gir Jørgine deg tips til dette også.

Og så er det da altså meg selv, Cathrine Borchsenius, som har lang erfaring med å veilede og følge opp mennesker som ønsker å bli sunnere og/eller slankere. I Sunn&Sprek har jeg samlet massevis av sunne, gode og relativt enkle oppskrifter som jeg har næringsberegnet slik at du kan se nøyaktig hvor mye energi og energigivende næringsstoffer du får i deg. I tillegg gir jeg massevis av tips og råd om hvordan du kan spise sunnere og nå mål som vektreduksjon, mer overskudd, mer muskler eller bedre prestasjon.

Og sist men ikke minst, har vi en med oss Erik, en utrolig dyktig IT mann som også har vært med på å lage Bramat.no og Bratrening.no, mine andre to babyer. Erik er den praktiske, ordentlige, han som drar meg ned på jorda hvis jeg har litt for mange ideer og tror at «alt er mulig». Og helt til slutt: Svein: En veldig dyktig fotograf som har en utrolig behagelig personlighet. Svein er en sånn mann som man blir litt «venninne med».

Hva er Sunn&Sprek?

Kanskje har du allerede skjønt konseptet, men hvis du fremdeles lurer på hva Sunn&Sprek egentlig er, så er vel den enkleste forklaring at:

Sunn&Sprek er PTén og kostholdsveilderen du alltid har tenkt at du kunne ha bruk for, men som du aldri har tatt deg tid og råd til.

Vi gir deg konkrete treningsprogrammer både for deg som vil trene hjemme og for deg som liker å trene på treningssenter. Hver 4. uke får du nye treningsprogrammer. I tillegg får du pilatesvideoer som du kan følge hjemme i din egen stue, og tips til hvordan du kan bruke pilates til å bli sterkere, mykere, og med mindre skader og vondter.

Og så får du altså massevis av oppskrifter fra meg. Hver uke får du ny inspirasjon i form av treningstips, oppskrifter, og mat- og treningsvideoer. Og sist men ikke minst: Vi er der for deg og svarer deg på dine spørsmål. Trenger du litt tettere oppfølging, gir vi deg det også! Og det beste av alt:

Det er skikkelig billig! 699,- for 12 ukers kurs. Det er mindre enn en time hos frisøren det! (Og veeeeeeeldig mye mer nyttig).

Hvem passer Sunn&Sprek for?

Og så helt til slutt så lurer du kanskje på om dette er noe for deg? Her kan jeg svare kontant JA til de fleste, fordi jeg tror og håper at Sunn&Sprek kan være en inspirasjon og en hjelp for veldig mange enten målet bare er å spise litt sunnere, eller om målet er å gå ned i vekt eller bli bedre trent. Eller alt på en gang.

Så hiv dere på folkens! Hvis dere fremdeles er bittelitt i tvil, så skal jeg gi dere et introduksjonstilbud: Jeg lover at vi skal gi DEG en skikkelig god oppfølging og personlig veiledning hele tiden gjennom de 12 ukene med Sunn&Sprek :-)