Foto:Lånt fra forhandlere

Hva ønsker du deg til jul?

Det beste med adventstiden er alle lysene. Julestjerner i vinduene, små lys på trær og hus, og ikke minst adventsstaken med fire lys som tennes et og et av gangen. Jeg blir helt hypnotisert av alle de fine lysene, og koser meg skikkelig når vi går tur i mørket.

Med første søndag i advent kommer også julegavelistene, og kanskje litt julegavestress snikende. Hva ønsker jeg meg, og hva ønsker alle andre seg?

Jeg har samlet en liste over sporty julegaver jeg enten allerede kan anbefale, eller som jeg ønsker meg til jul. Sporty julegaver er noe jeg både liker å få, og å gi bort, Både fordi det ofte er gaver som blir brukt, og som også blir brukt opp etterhvert slik at vi ikke bare samler opp en haug av ting hjemme.

Topp 6 sporty julegaver:

  1. Løpetights med godt synlige refleksstriper- Nike Reflective tight finnes i noen utvalgte butikker til varierende pris. Med denne tightsen blir man garantert sett i mørket, ønsker meg!
  2. Flipbelt er et løpebelte til jogging og andre aktiviteter. Sitter godt, og har store gode lommer til småting du tar med deg ut på tur. Dette anbefaler jeg på det varmeste.
  3. Lysreflekterende spray til tekstiler (finnes til hest/hund også). Spray et tynt lag på klær, sekk, vogn, eller liknende for å bli sett i mørket. Denne sprayen har jeg testet selv, og den fungerer best på overflater som ikke er for glatte. Sprayen lager et gråskjær, og er ikke vannfast.
  4. Treningsstrikker til ute- og hjemmetrening. Selv kjøpte jeg et sett med tre ulike motstandsgrader nylig, og på grunn av lengden kan de brukes til veldig mange styrkeøvelser.
  5. Spinningsykkel til treningsrommet. Dette er en dyr og stor gave, men som jeg virkelig ønsker meg. Med en spinningsykkel hjemme vil jeg kunne trene kondisjon uten å måtte løpe utendørs, eller å reise til et treningsstudio. Kriteriet for å ha en spinningsykkel som tar plass er selvfølgelig at den blir brukt flere ganger i uka! Om noen har noen tips til hva slags sykkel som anbefales tas tips i mot med stor takk!
  6. Treningssokker av ull. Utendørs trening i kulda er noe jeg nyter, særlig fordi det er så deilig å komme inn etterpå. Veldig forfriskende om man kler seg godt, og holder seg varm på bena underveis. Med joggesko som lett blir våte i snø og slaps er det lurt med ullsokker som holder på varmen uansett om man er våt på bena. Ullsokker er forbruksvare her i huset, og står fast på ønskelisten hvert år! 

Hvilke sporty juleønsker har dere i år?