Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Ta med deg venner, kjærste eller kom alene. Dette blir sensommerens deiligste helg! 

Unn deg selv en herlig start på høsten! Bli med Bramats Sunn&Sprek til Son Spa 22. -24. september og kom hjem glad, uthvilt og veltrent. Vi gir deg en inspirerende helg fylt med deilige spaopplevelser og variert trening med erfarne og herlige instruktører.

Mange timer å velge mellom: utetrening, høypuls, TABATA, yoga, pilates, bodystretch og løpeteknikk. Du trener akkurat så mye som du selv vil, resten av tiden kan du bruke til å kose deg med spa og vakre omgivelser!

Vi lover deg en helg som virkelig vil gi påfyll!

PROGRAM

Fredag:

  • 18:00 Velkomst og goodiebag
  • 18:15-19:15 Pilates med stretching (60 min) Anne Siri Langelandsvik
  • 20:00 Middag

Lørdag:

  • 07-10.00 Frokost
  • 08.30-09:30 God morgen Yoga (60 min) Anne Siri Langelandsvik
  • 10:00-11:00 Utetrening (60 min) med Helene Høimyr
  • 11:10-12:10 Høypuls (60 min) med Isabel Christoffersen
  • 12:30-14:00 Lunsj
  • 14:00-15:00 TABATA (60 min) med Isabel Christoffersen
  • 15:15-16:00 Løpeteknikk med Helene Høimyr
  • 16:00 Frukt og drikke i Lobbyen
  • 16:30-17:30 Pilates med stretching (60 min) med Anne Siri Langelandsvik
  • 17:30-18:30 Myk yoga med dyp gongavspenning (60 min) med Anne Siri Langelandsvik
  • 18.30: Hjemmelaget smoothie utenfor konferanserom
  • 20:00 Middag

Søndag:

  • 07:00-10:30 Frokost
  • 08:00-08:45 Morgenjogg
  • 09:00-10:00 Pilates med stretching (60 min) med Isabel Langelandsvik
  • 10:15-11:15 Utetrening (60 min) med Helene Høimyr
  • 11:30-12:15 Mage-rumpe lår (45 min) med Isabel Christoffersen
  • 12:15 Frukt og isvann i Lobbyen

Praktisk info: Ta gjerne med egen treningsmatte hvis du har. Ta med treningstøy og sko for både ute- og innetrening.

OM INSTRUKTØRENE

Sunn&Sprek drives av ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og Bramat.no. Med seg på laget har hun tre dyktige og inspirerende instruktører: Isabel Christoffersen (styrke/kondisjon), Helene Høimyr (styrke/kondisjon) og Anne Siri (yoga/pilates). Sammen sørger de for en helg med deilig og variert trening, sunn og god mat, og massevis av humør og hygge. 

For priser og påmelding, se her.

Annonse:
Annonse: