Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Må jeg ha med treningstøy?

Hei!

Jeg er en 27 år gammel jente som har et sterkt ønske om å komme i form, og klare å trene regelmessig. Jeg har kommet inn i gode vaner nå denne våren, og håper å klare å trene hele året som det ofte anbefales. Som vanlig blir det vanskelig med trening når sommeren kommer, særlig fordi jeg ikke klarer å prioritere å bruke plass til treningstøy i kofferten. Jeg har lyst til å trene selv om jeg skal på ferie, eller hvertfall ha muligheten til det, men det blir jo så mye å pakke. Hadde blitt kjempeglad for noen tips til hvordan jeg kan pakke med tanke på to ukers ferie. 

God sommer!

Hei, og takk for et godt spørsmål!

Først og fremst er det supert at du har kommet så langt på vei at du ønsker å trene regelmessig hele året rundt. Dette er et langt steg på veien til en god form!

Som regel blir kofferten fylt opp når vi skal på ferie, og mange ønsker ikke å prioritere treningsklær og joggesko i pakkingen. Du skal være borte i 2 uker, noe som kan bety alt fra mange til en treningsøkt. Om du setter deg et mål om antall treningsøkter blir det lettere for deg å finne ut hvor mye treningsklær du behøver å ha med.

En annen ting du kan tenke på er om du har mulighet til å vaske treningsklær i løpet av ferien, om du kan klare å bruke noe flere ganger med kun skylling mellom, eller om du trenger helt nyvaskede klær hver treningsøkt, men ikke har mulighet til å vaske.

Videre er det ikke all aktivitet som krever så mye treningstøy. Hvilke aktiviteter har du planer om å gjøre på ferien, og er det nok med et par joggesko i tillegg til vanlige klær? Skal du gå raske turer er det ikke sikkert at du må pakke med deg masse tøy som kun brukes til trening, men heller klær som er behagelige nok til å både være aktiv og turist i. 

Det beste tipset jeg kan gi deg er å tenke gjennom treningsmengde, type aktiviteter, vaksemuligheter, og egne ønsker om hva du liker å trene i. 

Et par gode joggesko er uansett smart å ha med i kofferten, slik at du har behagelige sko på om du skal jogge, gå eller gjøre andre typer aktiviteter. 

Håper kofferten din inneholder noen klær som kan brukes til aktivtitet på ferien!

God sommer til deg. 

Helene Høimyr

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke