Passer til skinkestek, svinekoteletter, grillmat og spekemat.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
½ stk hodekål
2 stk appelsin
1 dl rosiner
1 ts sukker
2 ss sitronsaft
50 g grovhakkede hasselnøtter (kan sløyfes)
Slik gjør du
- Snitt kålen fint opp.
- Skjær skallet av appelsinen slik at du får med den hvite hinnen. Skjær ut appelsinbåtene slik at de blir fri for hinner.
- Bland sammen rosiner og evt. nøtter og ha over i en bolle.
- Rør sukkeret ut i sitronsaften og hell over salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 183 kcal |
Protein | 5,0 g |
Fett | 6,9 g |
Karbohydrater | 24,4 g |
Jern | 1,3 mg |