Vegetarmiddag med sunne og mettende råvarer. Prøv salaten med knutekåltreninger.
Porsjoner: 4
Ingredienser
1 kg poteter
1 rødløk
1 potte gressløk
1 beger cottage cheese
1 knutekål
1 glass soltørkede tomater
1 romanosalat
1 paprika
1 ss olivenolje
1 ts tørket oregano
Salt
Pepper
Slik gjør du
- Sett ovnen på 225 ºC.
- Skyll potetene og del de i to på langs. Legg de på en dyp langpanne og hell over 2 ss olivenolje, litt salt og pepper. Stek potetene høyt oppe i ovnen i ca. 30 min.
- Cottage cheese-dressing: Finhakk rødløk og gressløk og ha i en skål. Bland inn cottage cheese, oregano, litt salt og pepper. Hell av fra oljen fra de soltørkede tomatene og ha den over i en salatbolle. Strimle de soltørkede tomatene og bland de inn i dressingen.
- Salat: Strimle romanosalat og skjær paprika i terninger. Skrell og skjær knutekål i små terninger. Bland grønnsakene i skålen sammen med oljen fra tomatene, litt salt og pepper.
- Server de ovnsbakte potetene med cottage cheese-dressingen og salaten.