Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Innlogging til ned i vekt-kurs. Du vil etter innlogging videresendes til kursnettstedet coachaccountable.com.

VÅRE EKSPERTER

Cathrine Borchsenius

Cathrine Borchsenius Cathrine er utdannet cand.scient/klinisk ernæringsfysiolog ved det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo, og har erfaring fra flere sykehus og legesentre. Cathrine driver bramat.no, og har god erfaring med å hjelpe folk ned i vekt, både gjennom personlige konsultasjoner og oppfølging på nett. Cathrine har skrevet mange bøker om ernæring og er en hyppig brukt ekspert både i aviser, blader og på ulike nettsteder. For spørsmål, send en e-post til: cathrine@bramat.no
Andreas Lycke

Andreas Lycke er fysioterapeut, ernæringskonsulent, helsecoach og spesialist i atferdsendring. Han har nesten 20 års erfaring fra trenings-kostholds og helsebransjen, og driver i dag eget firma (www.lyckelivet.no). Til daglig jobber han med mennesker som vil gå ned i vekt, komme i bedre form og oppnå god helse, både i form av individuelle samtaler og oppfølging på nett. Andreas holder også kurs i motivasjon og atferdsendring for andre fagfolk. I 2018 utga han en bok om livsstilsendring.