En nydelig og mettende suppe som er ferdig på en, to, tre.
Suppen kan varieres ved å tilsette reker, blåskjell og hakkede urter. Du kan også bytte ut torsk og laks med annen fisk, f.eks. breiflabb.
Ingredienser
- 8 dl fiskekraft
- 2 dl matfløte
- 1 stk finhakket fennikel
- 2 stk gulrot i skiver
- 200 g torskefilet eller annen hvit fisk i terninger
- 200 g laksefilet eller annen rød fisk i terninger
- 2 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
- 1 båt knust hvitløk
- 1 stk rød chili finhakket (fjern frøene)
- ½ stk purre i strimler
- 4 ts crème fraîche lett, 18 %
Slik gjør du det
Kok opp kraft og fløte.
Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.
La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.
Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.
Smak til med pepper.
Server suppen med crème fraîche og godt brød til.