Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel
Ingredienser
4 stk kyllingfilet
2 ss flytende margarin til steking
salt, pepper og evt. annet krydder
4 stk egg
4 skive brød
Dressing:
3 ss olivenolje
1 båt revet hvitløk
noen dråper worcestershiresaus
3 ss lettmajones
3 ss hvitvinseddik
salt og kvernet pepper
12 stk frisk grønn asparges
½ pk ferdigkuttet salatblanding
Slik gjør du
- Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Skjær filetene i skiver.
- Kok eggene i 7-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
- Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
- Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.
- Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.
Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 550 kcal |
Protein | 46,2 g |
Fett | 31,9 g |
Karbohydrater | 18,1 g |
Jern | 3,3 g |