Skikkelig matsalat med avokado, rødløk, asparges og tunfisk.
Server salaten som middag eller kvelds - gjerne med godt brød til. Restene kan du ha med i matboksen dagen etter.
Ingredienser
- 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
- 1 stk avokado
- 1 bunt grønn frisk asparges
- 1 stk rødløk
- 1 stk gul paprika
- 2 stk tomat
- 1 stk hjertesalat
- 1 boks hermetisk tunfisk i vann
Dressing:
- 3 dl matyoghurt
- ¼ ts salt
- finklippet dill
- nykvernet pepper
Slik gjør du det
Brekk eller skjær av den nederste delen på aspargesene. Kok dem i 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl.
Skjær avokado, asparges, paprika, tomat og stilkselleri i grove biter. Skjær rødløken i ringer.
Legg salaten på et serveringsfat og fordel tunfisk over.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og smak den til med dill og pepper.
Dressingen serveres i en skål ved siden av salaten.
Server gjerne godt brød ved siden av.
Kilde: Frukt.no