Foto: Kai Nordrum/Opplysningskontor for egg og kjøtt

Nydelig alternativ til salat som tilbehør til grillmat. Enkelt å lage og raskt ferdig på grillen eller i stekeovn.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 stk grønn paprika
1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
1 stk grønn squash
1 stk løk
1 båt hvitløk
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
2 ss olje

Slik gjør du

  1. Rens og del grønsakene i strimler/biter, løken kan deles i båter.
  2. Pensle et folieark med olje og legg grønnsakene over.
  3. Dryss over salt, pepper og urter og evt. resten av oljen.
  4. Pakk folien tett sammen og legg den på grillen. La pakken grille i ca. 15-20 minutter avhengig av hvor varm grillen er.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 103 kcal
Protein 1,7 g
Fett 6,2 g
Karbohydrater 5,4 g
Jern 0,7 mg