Svinekjøtt kan brukes til alt. Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel
Ingredienser
600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
1 ½ l kjøttbuljong (utblandet)
200 g gulrot
1 stk blomkål
4 stk vårløk
200 g frisk grønn asparges
Slik gjør du
- Skjær kjøttet i strimler, og gulrøttene i skiver. Kok opp buljongen og la kjøttet og gulrøttene trekke ca. 5 minutter i buljongen.
- Del blomkålen i små buketter, skjær vårløken i ringer og del aspargesen i 2 hvis de er store.
- Ha grønnsakene i og la det trekke ca 10 minutter.
Serveres med godt brød.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 218 kcal |
Protein | 37,6 g |
Fett | 3,4 g |
Karbohydrater | 8,7 g |
Jern | 2,5 mg |