Server egg på couscous-salat som en egen liten rett eller la den være en del av en større buffet.
Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 stk kyllingfilet
2 ss flytende margarin til steking
2 stk egg
200 g couscous
½ stk issalat eller en annen god salat
2 stk tomat eller noen cherrytomater
½ stk slangeagurk
1 stk rødløk
2 båt presset hvitløk
saften av1 stk sitron
3 ss olivenolje
½ dl frisk mynte eller kruspersille
salt og kvernet pepper
Slik gjør du
- Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.
- Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.
- Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.
- Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 437 kcal |
Protein | 29,8 g |
Fett | 18,4 g |
Karbohydrater | 35,7 g |
Jern | 2,0 mg |