Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.
Porsjoner: 1 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetgrad: Enkel
Ingredienser
½ stk kyllingfilet
½ stk gulrot
1 stk potet
1 skive rød paprika
1 ss purre i ringer (kan sløyfes)
1 ss flytende margarin
evt. et lite dryss paprikapulver
salt og pepper
Slik gjør du
- Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver.
- Vend alt i litt flytende margarin og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.
- Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter.
Spis sammen med for eksempel pinnebrød.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 242 kcal |
Protein | 19,4 g |
Fett | 12,1 g |
Karbohydrater | 13,0 g |
Jern | 0,9 mg |