Små, fylte paprika med ris og karbonadedeig er supre som en del av et tapasbord med sunne retter.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
400 g karbonadedeig
2 dl naturris
1 stk finhakket løk
1 ts salt ½ ts pepper
½ ts chilipulver
1 stk egg
8 stk små oransje paprika
Slik gjør du
- Kok risen som anvist på pakken.
- Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn egg og ris.
- Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene.
- Fyll kjøttblandingen i paprikaene og sett dem i en ildfast form med åpningen på topp. Press stilken på toppen slik at paprikaen blir lukket. Stek dem midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 220 kcal |
Protein | 24,3 g |
Fett | 5,3 g |
Karbohydrater | 16,1 g |
Jern | 3,1 mg |