Laks og grønnsaker i en saus av lime, soyasaus og sweet chilisaus.
Wok er enkelt, godt og sunt. Denne woken med laks og grønnsaker kan raskt bli familiens favoritt.
Ingredienser
- 600 g laksefilet, uten skinn og bein
- 2 pors nudler
- 1 stk paprika, rød
- 200 g sukkererter
- 1 ss olje
- 1 stk lime
- 2 ss soyasaus
- 6 ss sweet chilisaus
- 10 blader koriander, frisk
Fremgangsmåte
Kok nudlene som beskrevet på pakken. Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
Vask og rens paprika og sukkererter og skjær dem i biter. Stek laksebitene i olje 1-2 minutter på hver side til de får en blekrosa farge.
Ta laksebitene ut av stekepannen og legg dem til side.
Stek grønnsakene raskt på høy temperatur. Press saft av lime.
Tilsett limesaft, kokte nudler, soyasaus og sweet chilisaus sammen med grønnsakene.
Kok opp sausen.Tilsett laksebitene og la dem bli varme i sausen.
Server woken med korianderblader over.