Wok i vei, dette er både raskt og magert.
Porsjoner: 2 •Tid: under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel.
Ingredienser
2 stk kyllingfilet i strimler
2 båt finhakket hvitløk
1 ts finhakket frisk ingefær
½ stk finhakket rød chili
1 pose ferdig woksaus
1 bunt vårløk ½ stk rød paprika
1 stk gulrot
1 pk nudler
½ ts pepper
ca.2 ss olje til steking
Slik gjør du
- Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
- Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
- Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
- Fres kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
- Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og eventuelt salt.
Server kyllingwok i følge med kokt ris.