Foto: Matprat.no

Du rekker fint å lage sunn middag, selv om tiden er knapp. Løvtynn biff med fersk pasta, aspargesbønner og rødmende cherrytomater er serveringsklart på under 20 minutter.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel.

Ingredienser

4 stk biff av ytrefilet storfe
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
2 ss flytende margarin
2 stk sjalottløk i tynne skiver
1 beger snøfrisk med dill
250 g fersk tagliatelle
50 g grovhakket ruccula
200 g aspargesbønner
100 g cherrytomat, rød

Slik gjør du

    1. Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.
    2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
    3. Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
      Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.

    Server løvtynn biff med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.