For mange er dette den ultimate sommermaten. Passer godt som tilbehør til alle typer grillmat.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
16 stk frisk grønn asparges
4 ss olivenolje
1 stk sitron
ca.1 ts salt
1 ts grovmalt pepper
Slik gjør du
- Skjær av ca. 1 cm på den nederste, litt grovere delen på aspargesen.
- Vend så aspargesen i olje med presset sitron, dryss over med salt og pepper.
- Legg på grillen like før servering, og la den få en gyllen farge. Grilles totalt i 3-4 minutter slik at den fremdeles er sprø og crispy. Drypp over med litt olje og sitron når den er ferdig grillet.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 130 kcal |
Protein | 1,1 g |
Fett | 13,1 g |
Karbohydrater | 2,3 g |
Jern | 0,4 mg |