Real fiskefilet i en tradisjonell gryte som har mye smak.
Den er enkel å lage og flere typer fiskefilet kan brukes. Seifilet passer ekstra godt med sin litt kraftiger smak.
Porsjoner: 2 • Tid: 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
350 g seifilet, uten skinn og bein
0.5 ss smør
0.5 stk løk
0.5 ss paprikapulver
0.5 boks hermetiske tomater, grovhakkete
1.5 dl fiskebuljong
0.5 dl lettrømme
salt og pepper
persille, frisk
Tilbehør
Landbrød
Slik gjør du
- Skjær løken i tynne ringer.
- Surr løken myk i smør, dryss på paprikapulver og tilsett tomatene.
- Kok opp og tilsett fiskebuljong.
- Du kan også bruke buljongterning som blandes ut i vann.
- La sausen småkoke i 5 minutter.
- Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, legg i sausen og smak til med salt og pepper.
- La fisken trekke i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomkokt.
- Fordel gulasjen i dype porsjonstallerkener og legg en skje rømme på toppen.
- Dryss på persille og server landbrød til.