Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.
Porsjoner: 3 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 l vann
2 stk gulrot
ca.3⁄4 stk purre
ca.150 g kålrot
ca.100 g knollselleri (sellerirot)
2 stk kyllingfilet i strimler
1 stk hønsebuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
Slik gjør du
- Skrell grønnsakene og del dem i små terninger. Skjær kyllingfileten i små strimler.
- Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og noen minutter til de er møre.
- Tilsett kyllingstrimlene når grønnsakene nesten er kokt.
- Smak til med buljong og eventuelt litt salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.
Server grønnsaksuppen med brød eller flatbrød.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 165 kcal |
Protein | 26,4 g |
Fett | 1,4 g |
Karbohydrater | 8,9 g |
Jern | 1,0 mg |