Så enkelt og så godt! Potetmos fra pose blir aldri det samme igjen etter dette…
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel
Ingredienser
10 stk potet
3 dl lettmelk
2 ss smør
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts pepper
1⁄4 ts revet muskatnøtt
1 stk egg
Slik gjør du
- Skrell potetene og kok dem møre, uten salt i vannet. Hell av vannet.
- Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt.
- Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt.
NB! Potetmosen bør ikke koke etter at egget er tilsatt.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 242 kcal |
Protein | 7,1 g |
Fett | 8,8 g |
Karbohydrater | 33,0 g |
Jern | 1,4 mg |