Foto: Mari Svenningsen, Matprat.no

Deilige små forundringspakker med fisk og grønnsaker.

 Denne retten kan du enten lage i ovnen, eller ha på grillen.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 1 stk rødløk
  • 1 stk løk
  • 2 stk gul paprika
  • 2 stk rød paprika
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 800 g torskefilet , i stykker á 200 g
  • 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts grovkvernet pepper  

Fremgangsmåte

Rens løk og paprika. Bruk gjerne andre grønnsaker også, for eksempel vårløk, fenikkel, gulrot og brokkoli. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.

Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.

Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene i ovnen på 200 grader, eller på grillen i 6-7 minutter (sjekk at fisken er gjennomkokt og grønnsakene er møre).

Server med poteter, en grønn salat, og eventuelt litt lettrømme eller en fiskesaus.

Kilde: Matprat.no