Denne kyllingretten får en smak av India med karri- og yoghurtmarinaden som gir god smak.
Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel
Ingredienser
4 stk kyllingfilet
1 dl yoghurt naturell
ca.2 ts karri
¼ ts salt
litt kvernet pepper
1 ss flytende margarin til steking
Tomat- og løksalat:
1 stk rødløk
1 beger rød cherrytomat eller bruk vanlige tomater
1 dl hakket frisk mynte
1 dl hakket bladpersille
1 ss rapsolje
2 ss sitronsaft ½ ts salt
litt kvernet pepper
Slik gjør du
- Legg kyllingfileter i en plastpose. Bland yoghurt med karri, salt og pepper, og slå dette over kyllingen i posen. Bland alt godt. La kjøttet ligge et par timer..
- Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Del tomatene i to eller i skiver. Bland løk, tomat, hakket mynte og persille med olje, sitronsaft, salt og pepper. La det stå kjølig.
- Varm olje i stekepannen og stek kyllingfiletene gylne, 3-4 minutter på hver side.
Server med kokt ris.