Lyst på noe godt til middag? Hva med å lage denne digge tacosuppen?

Enkel, smakfull, og perfekt mat både i helger og til hverdags. 

Ingredienser

4-5 porsjoner

  • 400g kjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 løk
  • 3 hvitløksfedd
  • 1 chili
  • 1 rød og grønn paprika
  • 6-7dl kjøttbuljong/kraft
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 boks mais
  • Salt, pepper, klype sukker

Toppes med avokado, nachochips, revet ost, rømme og koriander

Fremgangsmåte

1. Start med å steke finhakket hvitløk, chili og løk i litt olje til løken er blank. Kutt opp paprika mens løken surrer.

2. Tilsett paprika og 1 pose med tacokrydder. Rør godt sammen, deretter tilsett hermetiske tomater og buljong/kraft. Gi suppa et oppkok, deretter småkok i ca 20 minutter.

3. Mens suppa koker kan du steke kjøttdeig.

4. Når suppa har noen minutter igjen kan du smake til med salt, pepper og en klype sukker. Deretter tilsett kjøttdeig og en boks med mais. Om du syns suppa er for tykk kan du tilsette mer vann til ønsket konsistens.

5. Topp suppa med rømme, revet ost, avokado, nachochips og koriander🌶

Oppskrift og bilde er fra @foodieelise