En rask og smakfull hverdagsgryte med kylling, grønne bønner og spinat.
Porsjoner: 4
Ingredienser
1 brett haricots verts
2 rødløk
3 tomater
600 g kyllingfilet
1 dl crème fraîche
1 pose skylt babyspinat
½ ss buljongpulver (alt. ½ terning)
1 ss nøytral olje
½ dl tomatpuré
1 ss karri
1 ts tørket ingefær
½ krm cayennepepper
salt
ris/gryn til 4 personer
Slik gjør du
- Skjær haricot verts i 2 cm lange biter.
- Kok ris/gryn til 4 personer og la haricot verts-bitene koke med de siste 3 min.
- Kutt rødløken og tomatene i grove biter. Skjær kyllingfiletene i 1 cm tykke strimler.
- Varm opp 1 ss nøytral olje i en gryte. Tilsett tomatpuré, karri, rødløken og tomatene. Fres på høy varme i 2 min.
- Tilsett deretter 1 dl vann, crème fraîche, buljongpulver, tørket ingefær, og cayennepepper og miks med en stavmikser .
- Legg kyllingen i gryta og la det putre på middels varme i ca. 12 min. Rør om av og til.
- Trekk gryten av platen og bland inn babyspinat.
- Server kyllingcurryen med ris/gryn og haricots verts.