Vegetarpasta med masse grønnsaker som passer både for små og store.
Porsjoner: 4
Ingredienser
1 squash
2 paprika
1 gulrot
1 aubergine
1 pakke snøfrisk
150 g fetaost
2 fedd hvitløk
1 ss rosmarin
1 ss olivenolje
4 dl melk
2 krm malt muskatnøtt
salt
pepper
tagliatellepasta til 4 personer
Slik gjør du
- Sett ovnen på 250 ºC. Ta frem en stor ildfast form og kle den med bakepapir.
- Kok opp 3 liter vann med 1½ ts salt i en kjele til pastaen.
- Kutt squash og paprika i i 2 cm store terninger. Rens og skjær gulroten i 1 cm tykke skiver.
- Kutt auberginen i 1 cm store terninger. Legg alle grønnsakene i formen og tilsett presset hvitløk, rosmarin og 1 ss olivenolje. Bland godt sammen og stek øverst i ovnen i 20 minutter. Vend om på grønnsakene med jevne mellomrom.
- Ha melken i en kjele og ha i pakken med snøfrisk og malt muskatnøtt. Kok opp under opprøring og la småkoke i 4 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Kok tagliatellepasta til 4 personer.
- Server pastaen med de ovnsbakte grønnsakene, ostesausen og smuldret fetaost ved siden av.