Foto: matprat.no

Pannekaker er noe som faller i smak hos de fleste.

Her er en spennende variant med urter og fenalår. Den kan spises varm eller kald.

Porsjoner: 4• Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

200 g fenalår
400 g sopp
1 ss olje
100 g mandelflak
2 ½ dl hvetemel
6 dl melk
3 stk egg
½ ts salt
3 ss finhakket friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)

Slik gjør du

  1. Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg, salt og urter. La røren hvile i ca. 1/2 time før pannekakene stekes.
  2. Fres soppen i olje til den blir gyllen. Fordel den på pannekakene som rulles sammen med noen skiver av fenalår. Dryss over mandelflak.

Server pannekakene med en frisk salat.