En super måte å lage middag på! Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv.
Porsjoner: 4 • TId: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
600 g renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff
1 ts grillkrydder
6 dl ukokt hurtigris
6 dl varm hønsebuljong (utblandet)
1 ts gurkemeie
2 stk vårløk
1 båt hvitløk
1 stk rød paprika
2 dl dypfryste erter
Slik gjør du
- Ha ris i en ildfast form. Rør gurkemeie i varm buljong og slå dette over.
- Skjær vårløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken og bland dette inn i risen sammen med ertene.
- Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder. Stek på 200 °C i ca 20 minutter. Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.
Server med brød.
PSST: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen i trinn 1, for ekstra smak.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | |
Energi | 413 kcal |
Protein | 40,8 g |
Karbohydrater | 51,5 g |
Fett | 3,8 g |