Her har vi laget en vri på biffen og gitt den en spennende smak. Marinér biffen i en asiatisk fiskesaus.
Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel
Ingredienser
600 g ytrefilet, mørbrad eller flatbiff av storfe
1 stk lime 1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
3 stk finkuttet vårløk
1 ss finhakket frisk koriander
1 ss finhakket frisk mynte
½ ts chilipulver
Slik gjør du
- Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).
- Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.
- Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side.
Server med ris og en kryddersterk saus som dip, f.eks chilisaus.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 190 kcal |
Protein | 34,4 g |
Karbohydrater | 4,0 g |
Fett | 3,6 g |
Jern | 4,1 mg |