Smakfull smårett når du har lyst på noe godt, eller den kan brukes som en tapasrett.
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
8 skive spekeskinke
8 stk frisk grønn asparges
150 g parmesan skåret i 8 staver
Slik gjør du
- Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.
- Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.
- Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.
Serveres sammen med ferskt brød og rømmedressing.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 292 kcal |
Protein | 23,7 g |
Fett | 21,8 g |
Karbohydrater | 0,3 g |
Jern | 0,6 mg |