Litt sydlandsk inspirasjon til biffmiddagen kan aldri slå feil!
Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
600 g biff av ytrefilet storfe
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller oljet til steking
2 pk eggnudler (fullkorn)
2 stk lime
150 g frisk spinat
125 g sukkererter
2 stk gulrot
2 stk grønn paprika
1 ss olje til steking
Slik gjør du
- Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Biffen stekes til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.
- Strimle alle grønnsaker, og wok dem lett i en wok med olje. Bland nudlene sammen med grønnsakene.
- Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.
Næringsinnhold pr. porsjon
Næringsstoffer | Innhold |
Energi | 523 kcal |
Protein | 44,9 g |
Fett | 10,0 g |
Karbohydrater | 61,0 g |
Jern | 5,5 mg |