Nok en versjon av poké bowl, denne må du prøve!
Denne oppskriften inneholder alt som er godt; reker, avokado, mango, cashewnøtter og koriander. Rekene marineres i en chilisaus som setter en ekstra spiss på retten.
Ingredienser
4 porsjoner
- 500 g reker, uten skall
- 4 porsjoner ris
- 1 dl majones
- 1 ss sriracha chilisaus
Tilbehør
- 1 stk hjertesalat
- 2 stk tomat
- 2 stk avokado
- 1 stk mango
- 3 stk vårløk
- 2 ss koriander, frisk
- 1 stk lime
- 4 ss cashewnøtter
- soyasaus
Fremgangsmåte
Kok ris etter anvisning på pakken.
Bland sammen majones og sriracha chilisaus, og vend inn rekene i blandingen.
Skjær hjertesalat i strimler, tomat, avokado og mango i terninger, og vårløk i ringer.
Grovhakk koriander og del lime i båter.
Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne.
Ha ris i bollene og topp med salat, tomat, avokado, mango, vårløk og reker. Dryss over cashewnøtter og koriander, og server med limebåter og soyasaus ved siden av.