Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Salgsbetingelsene gjelder for salg av personlig oppfølging, kurs, tjenester og liknende, kjøpt gjennom bramat.no. Forbrukerkjøp er bla. regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og markedsføringsloven. Ved påmelding til kurs/studier via bramat.no bekrefter du å ha lest og akseptert følgende vilkår:

  1. Selger Selger er BraMat AS heretter kalt Bramat Bramat AS er registrert i Brønnøysund-registeret. Org.nr: 913883896 Basaltveien 34B 1359 Eiksmarka Kontaktperson: Cathrine Borchsenius Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. +47 93009871
  2. Bestilling, avtale og angrerett Din bestilling er bindende når bestillingen er betalt via våre nettsider bramat.no. Ved kjøp av veiledning/kurs/el er angreretten annerledes enn ved kjøp av for eksempel fysiske produkter. Bramat gir angrerett i 14 dager, eller fram til veiledningen/kursets oppstart. Med oppstart menes for eksempel når ditt personlige innhold er påstartet eller ved første konsultasjon med veileder/PT. Ved bruk av angreretten kan du benyttes Angreskjema eller sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Dersom det oppstår en uforutsett og alvorlig hendelse (force majeure) som gjør det umulig for deg fullføre veiledningen/kurset, kan du melde deg av. Force majeure må dokumenteres refusjon vil avregnes fra den dato vi mottar dokumentasjon. Avregningen utgjør minimum 30 % av kursavgiften.
  3. Opplysninger om veiledning/kurs gitt gjennom bramat.no Vi tar forbehold om at skrive- eller trykkfeil på websidene. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling hvis en oppstått situasjon gjør det umulig for oss å gjennomføre veiledningen/kurset på angitt måte. Du vil få tilbud om annen veiledning, nytt starttidspunkt eller refusjon.
  4. Kjøp, sykdom/ferie Våre priser på veiledning/kurs/mm er fritatt mva og viser din kjøpspris. Eventuelle andre produkter kan være mva-pliktig. Du vil se totalkostnaden for kjøpet gjennomføres. Bramat reserverer seg retten til å kansellere eller flytte timer, eller endre veileder, ved sykdom eller lignende.
  5. Garanti På våre veiledninger/kurs/tjenester garanterer vi at vi gir best mulig undervisning og kursinnhold, men forbeholder oss retten til at det ikke går an å tilfredsstille alles forventninger. Det er en viss egenrisko når man skal endre livsstil/kostholdsvaner/treningsvaner el.
  6. Personopplysninger Bramat behandler kun personopplysninger du gir oss. Vi spør ikke om informasjon som ikke er nødvendig for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Dine personopplysninger utleveres eller selges ikke til tredjepart, men kan benyttes hos tredjepart når det er nødvendig for å gjennomføre avtalen med deg. Dette kan for eksempel være hvis det kreves en brukerregistrering hos en tredjepart.
  7. Kopiering Videreformidling eller bruk, herunder å foreta endringer eller tilpasninger av veiledning/kursmateriell til annet enn eget bruk er ikke tillatt. Alt materiell er beskyttet av Åndsverksloven. Det er ikke tillatt å ta kopier i noen form, elektronisk eller på papir, i den hensikt å videreformidle dette til andre.
Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke