Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Her er våre 5 beste julegavetips.

Vet du ikke helt hva du ønsker deg til jul, eller er du usikker på hva du skal gi til en av dine nærmeste? Hva med å gi noe som er mer enn bare en ting, noe som kan gi påfyll av overskudd og hverdagslykke? Noe som er sunt, noe som er deilig, eller noe som gir motivasjon til å komme seg ut på tur eller trening? Her er våre 5 beste tips til akkurat slike gaver:

1. Spa og trening

Vi må nesten begynne med disse helgene her. Dette er nemlig det deiligste vi vet om! Hvert år arrangerer vi spa- og treningshelger på Son Spa og Kragerø Resort. Dette er helger som virkelig gir påfyll og overskudd. Masse fine folk, deilig spa, god mat, og massevis av trening, der du selv velger hvor mye du vil trene og hva du vil trene. Dette er en opplevelse du virkelig bør ønske deg eller gi bort til jul. For program, priser og påmelding se her:

1.-3. februar 2019: Trening- og velværehelg på Kragerø Resort


5.-7. april 2019: Spa- og treningshelg på Son Spa

2. Verdens beste kaffe

Kaffe og te er sunt og en viktig del av hverdagen for mange. En skikkelig god kopp nymalt kaffe, eller en varm og smakfull kopp med te, kan gi mye lykke i hverdagen. Så hva med å gi bort en pose med skikkelig gode kaffebønner, eller utstyr som gjør at man kan lage verdens beste kaffe selv?

Det finnes mange fine kaffemaskiner, men vår absolutte favorittkaffe er håndbrygget kaffe som du lager selv ved å kverne kaffen, og presse den gjennom en aeropress. Det finnes mange bra kaffekverner å få kjøpt. Vi liker godt Wilfa CGR-2 som du får kjøpt hos Kaffebrenneriet, der får du også kjøpt Aeropress. Litt steamet melk nedi, og du får verdens beste kaffe.

3. Hjemmetreningsutstyr

Er du eller den du skal gi gave til glad i å trene, er utstyr til hjemmetrening et bra julegavetips. Vår klare favoritt er treningsstrikker som gjør at du kan trene variert og effektivt uansett hvor du er. Vil du avansere er kettlebells også noe som gjør hjemmetreningen effektiv. For treningstips, inspirasjon og ukentlige treningsøkter der du også får treningsøkter med strikk (gratis), se her.

4. Massasje

Ingenting er så deilig som en skikkelig massasje. Vår klare favoritt for deg som bor i Osloområdet er DaiKai. Både massasjen og atmosfæren er noe du ikke får så mange andre steder. Og skal du gi bort en massasjetime til jul er dette stedet å gå. De pakker nemlig gavekortene inn så fint at det er gøy å gi bort.

5. En skikkelig god smoothiemaskin

Frukt, bær og grønnsaker er noe de fleste av oss bør spise mye mer av! Et tips til å få i seg mer frukt og bær på, er å lage smoothie. Vår klare favoritt som gjør det enkelt å lage en skikkelig tykk og god smoothie med akkurat passe slushkonsistens er Power Rocket. Glem pinglete små smoothiemaskiner, Power Rocket knuser alt!

Annonse:
Annonse: