Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Her er våre 5 beste julegavetips.

Vet du ikke helt hva du ønsker deg til jul, eller er du usikker på hva du skal gi til en av dine nærmeste? Hva med å gi noe som er mer enn bare en ting, noe som kan gi påfyll av overskudd og hverdagslykke? Noe som er sunt, noe som er deilig, eller noe som gir motivasjon til å komme seg ut på tur eller trening? Her er våre 5 beste tips til akkurat slike gaver:

1. Hjemmetreningsutstyr

Er du eller den du skal gi gave til glad i å trene, er utstyr til hjemmetrening et bra julegavetips. Vår klare favoritt er treningsstrikker som gjør at du kan trene variert og effektivt uansett hvor du er. Vil du avansere er kettlebells også noe som gjør hjemmetreningen effektiv. For treningstips, inspirasjon og ukentlige treningsøkter der du også får treningsøkter med strikk (gratis), se her.

2. En skikkelig god smoothiemaskin

Frukt, bær og grønnsaker er noe de fleste av oss bør spise mye mer av! Et tips til å få i seg mer frukt og bær på, er å lage smoothie. Vår klare favoritt som gjør det enkelt å lage en skikkelig tykk og god smoothie med akkurat passe slushkonsistens er Power Rocket. Glem pinglete små smoothiemaskiner, Power Rocket knuser alt!

3. Verdens beste kaffe

Kaffe og te er sunt og en viktig del av hverdagen for mange. En skikkelig god kopp nymalt kaffe, eller en varm og smakfull kopp med te, kan gi mye lykke i hverdagen. Så hva med å gi bort en pose med skikkelig gode kaffebønner, eller utstyr som gjør at man kan lage verdens beste kaffe selv?

Det finnes mange fine kaffemaskiner, men vår absolutte favorittkaffe er håndbrygget kaffe som du lager selv ved å kverne kaffen, og presse den gjennom en aeropress. Det finnes mange bra kaffekverner å få kjøpt. Vi liker godt Wilfa CGR-2 som du får kjøpt hos Kaffebrenneriet, der får du også kjøpt Aeropress. Litt steamet melk nedi, og du får verdens beste kaffe.

4. Massasje

Ingenting er så deilig som en skikkelig massasje. Vår klare favoritt for deg som bor i Osloområdet er DaiKai. Både massasjen og atmosfæren er noe du ikke får så mange andre steder. Og skal du gi bort en massasjetime til jul er dette stedet å gå. De pakker nemlig gavekortene inn så fint at det er gøy å gi bort.

5. Piggsko

Selv om vi ønsker oss hvit vinter og skiføre, så blir det nok dager med is og slaps også. Piggsko er uansett en super gave som kan brukes store deler av høsten, vinteren og tidlig vår. Piggsko er en sånn ting som du først skjønner ordentlig nytten av når du har fått ditt første par. Dette er den perfekte gave til alle som liker å gå og løpe ute på høsten og vinteren.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke