>Hvitfisk med solmodne tomater smakssatt med chili og hvitløk gjør denne hverdagsretten til en varm opplevelse.
Porsjoner: 2 • Tid: 20 - 40 minutter • Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
300 g steinbitfilet, uten skinn og bein
olje
0.5 stk rødløk
0.3 stk purre
0.5 stk gulrot
0.5 boks hermetiske tomater
0.5 ts chili, rød
0.5 fedd hvitløk
sitronpepper
salt
1 ss rømme
0.5 dl matfløte
Tilbehør
asparges
sukkererter
ris
Slik gjør du
- Surr grønnsakene lett i en gryte med olivenolje eller eventuelt solsikkeolje.
- Tilsett tomater, hvitløk og chili.
- Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.
- Skjær fisken i biter og legg den i gryten.
- Kok forsiktig under lokk i ca 15 minutt med varme.
- Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryte, eller bland den forsiktig inn rett før servering.
- Serveres med ris og eventuelt en salat.