Varier frokosten eller matpakken innimellom ved å lage en deilig omelett med masse grønnsaker, f.eks. kvelden før.
Dette er også en kjempefin måte å få brukt opp grønnsaker du har i kjøleskapet på.
Ingredienser
- 1 stk sjalottløk
- 1 stk gulrot
- 1 stk persillerot
- 3 stk egg
- 3 ss vann
- 1 ss hakket frisk gressløk
- salt og pepper
- olje til steking
Fremgangsmåte
Skrell og finhakk løk. Skrell gulrot og persillerot og lag tynne strimler med en ostehøvel. Stek grønnsakene i olje i 4-5 minutter i en stekepanne.
Pisk sammen egg og vann og hell det over grønnsakene. Tilsette hakket gressløk og litt salt og pepper. La omeletten steke på middels varme til den stivner. Avkjøl. Skjær den i passe biter og legg i matpakken eller spis med brød til lunsj.